Ζήστε τις απόλυτες διακοπές ονείρου σε μια από τις βίλες μας. Βρίσκονται στο συγκρότημα Astra Zante Villas στην μαγευτική περιοχή του παραθαλάσσιου Κερίου κοντά στις γαλάζιες σπηλιές. Οι βίλες είναι ανεξάρτητες και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα ανάλογα με το μέγεθος της βίλας. Το συγκρότημα διαθέτει 7 πολυτελής βίλες με μοντέρνο σχεδιασμό και περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο. Η κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και είναι πλαισιωμένη από ομπρέλες, σεζλόνγκ και έπιπλα κήπου για να απολαύσετε το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σας, ατενίζοντας την υπέροχη Ζάκυνθο να απλώνεται μπροστά στα πόδια σας.

Είστε έτοιμοι για μια ξενάγηση στις βίλες;

Αναφωνήτρια: Η Μονή της Αναφωνήτριας με τον χαρακτηριστικό της πύργο βρίσκεται στην περιοχή του Πλεμοναρίου, στα ΒΔ της Ζακύνθου. Βυζαντινής προέλευσης είναι η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της «Αναφωνήτριας», η οποία έφθασε κατά τρόπο θαυμαστό εδώ από την αλωμένη Κωνσταντινούπολη (1453).

Το χωριό πήρε το όνομά του από το αξιόλογο μοναστήρι της Παναγίας της Αναφωνήτριας, που βρίσκεται στην περιοχή του.

Εδώ μόνασε ο Άγιος Διονύσιος κι έκρυψε από τα καταδιωκτικά αποσπάσματα το δολοφόνο του αδελφού του.

Βολίμες: Οι Βολίμες βρίσκονται 30 χλμ. βορειοδυτικά από την πρωτεύουσα του νησιού και εκτείνονται στο ορεινό τμήμα της Ζακύνθου. Είναι το μεγαλύτερο ορεινό σε έκταση και πληθυσμό χωριό και ουσιαστικά αποτελεί την πρωτεύουσα των ορεινών χωριών. Η φυσική ομορφιά του τοπίου σε μαγεύει με τα πευκόφυτα δάση, τους ελαιώνες, τα τοπικά αγροκτήματα και τους αμπελώνες που καταλήγουν στα κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Το ηλιοβασίλεμα σε αυτήν την περιοχή είναι εντυπωσιακό και μαγευτικό για τους ρομαντικούς και όχι μόνο. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το μοναστήρι του Αγίου-Αντρέα για να θαυμάσετε τις πανέμορφες τοιχογραφίες του, που όσες από αυτές διασώθηκαν κοσμούν τώρα το Αγιογραφικό Μουσείο Ζακύνθου. Επίσης στο χωριό αυτό ανήκει το γραφικότατο εκκλησάκι του Αγίου- Γεωργίου των Γκρεμνών όπου πήρε την ονομασία του επειδή είχε χτιστεί σε απόκρημνο μέρος προς την πλαγιά του βουνού. Στο συγκεκριμένο χωριό  όπως και στην Αναφωνήτρια, μπορεί ο επισκέπτης να αγοράσει διάφορα παραδοσιακά προϊόντα.