Ζήστε τις απόλυτες διακοπές ονείρου σε μια από τις βίλες μας. Βρίσκονται στο συγκρότημα Astra Zante Villas στην μαγευτική περιοχή του παραθαλάσσιου Κερίου κοντά στις γαλάζιες σπηλιές. Οι βίλες είναι ανεξάρτητες και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα ανάλογα με το μέγεθος της βίλας. Το συγκρότημα διαθέτει 7 πολυτελής βίλες με μοντέρνο σχεδιασμό και περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο. Η κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και είναι πλαισιωμένη από ομπρέλες, σεζλόνγκ και έπιπλα κήπου για να απολαύσετε το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σας, ατενίζοντας την υπέροχη Ζάκυνθο να απλώνεται μπροστά στα πόδια σας.

Είστε έτοιμοι για μια ξενάγηση στις βίλες;

Σε απόσταση περίπου είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη της Ζακύνθου, το μικρό χωριό Λίμνη Κεριού βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθία, ακριβώς απέναντι από το νησάκι Μαραθονήσι.

Χαρακτηρίζεται από μια όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα που την σκιάζουν μερικά πεύκα και περιβάλλεται από πολλές τοπικές ταβέρνες που, ιδίως μόλις βραδιάσει, δίνουν στον κολπίσκο μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Αξίζει να πάει ο επισκέπτης στο φάρο του ακρωτηρίου για να δει τις δυο Μυζήθρες: δυο μεγάλους βράχους που υψώνονται πάνω από τα νερά. Από το 2007, κοντά στον φάρο Κεριού, βρίσκεται η μεγαλύτερη ελληνική σημαία του κόσμου, όπου την ίδια χρονολογία εντάχθηκε στο ρεκόρ Guinness. 

O οικισμός του Κεριού είναι παραδοσιακός με πλούσιο πολιτισμό, λαϊκό θέατρο και ομιλίες (είδος μεσαιωνικού θεάτρου). 

Από το λιμανάκι της λίμνης Κεριού ξεκινούν βάρκες που οδηγούν τους επισκέπτες στις σπηλιές Κεριού και στο Μαραθονήσι όπου ωοτοκεί η θαλάσσια χελώνα. 

Βατά περιπατητικά μονοπάτια είναι διαθέσιμα για τους λάτρεις της πεζοπορίας δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν το τοπίο.